18 Ekim 2010 Pazartesi

209 özürlü eleman alınacak

Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarının münhal memur kadrolarında görevlendirilmek üzere 209 özürlü personel alımı yapacak.

Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’nın personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 57 personel alacakken, Genelkurmay Başkanlığı 20, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 16, Jandarma Genel Komutanlığı 11, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu 25, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü 6, Ege Üniversitesi Rektörlüğü 25, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü 6, Ardahan Üniversitesi Rektörlüğü 3, Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü 6, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü 2, Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü 4, Muğla Üniversitesi Rektörlüğü 6, Karabük Üniversitesi Rektörlüğü 5, Gaziantep İl Özel İdaresi 3, Amasya İl Özel İdaresi 2, Niğde Belediye Başkanlığı 3, Balıkesir Gönen Belediye Başkanlığı 2 özürlü personel alımı yapacak. Bu kurumlarda işe girebilmek için yapılacak sınavın başvuruları her bir kurumun kendi birimlerine yapılacak. Sınav başvuruları 25
Ekim tarihinde başlayarak 8 Kasım tarihinde son bulacak.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü’nün alacağı 2 personel için yapacağı sınavın başvuru tarihi 27 Ekim tarihinde başlayarak 11 Kasım tarihinde sona erecek. Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı’nın alacağı 5 özürlü personel için yapacağı sınavın başvuru tarihi 1 Kasım’da başlayarak 11 Kasım tarihinde son bulacak.

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

2 yorum:

  1. bunlara nasıl başvuracağız peki ???

    YanıtlaSil
  2. slm ben fatih kaçmaz izmir /aliağada oturuyorum.%54 oranın özürlü raporum var
    Dogum yerim:Afyonkarahisar /sinanpaşa(TOKUŞLAR)
    Dugum tarih:27.06.1989
    ASKERLİKTEN: MUAF
    Örenim durumu :meslek lisesi
    (YUKARIDAKİ YAZILILARA NEREDEN BAŞVURABİLİRİZ)

    YanıtlaSil