16 Aralık 2010 Perşembe

İstanbul üniversitesi öğretim üyesi alacak

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimine 2547 Sayılı Kanunun 26. maddesi ile 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddesi uyarınca Profesör kadrosuna eleman alınacaktır.

Profesörlük Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Özgeçmişlerini, yayın listelerini Doçentlik Belgelerini, Bilimsel Yayınlarının, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversite Yönetimine katkılarını kapsayan belge ve bilgileri içeren 6 adet dosya ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Başvuruda bulunacak adayların Başlıca Araştırma Eserinin adını da belirttikleri başvuru dilekçelerinden hazırladıkları dosyalara birer fotokopi koymaları ve dilekçenin aslı ile Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi, yayın listesi ve başlıca araştırma eseri olarak gösterdikleri eserden ve vesikalık fotoğraftan birer adet yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

Adayların 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinin tüm şartlarını
taşıyor olmaları gerekmektedir. NOT:

İlan edilen kadroya müracaat edecek erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.

Başvurular ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birime yapılacaktır. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir. İlanımıza http://www.istanbul.edu.tr/adresinden ulaşılabilir. DUYURULUR

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVANI ADEDİ

Dişhekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi ve Endodonti Profesör 3

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder