21 Ocak 2011 Cuma

Dicle üniversitesi personel alacak

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan esaslar ve 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvuru koşullarına ilişkin genel şartlar sözleşmeli personel iş talep formu ile diğer detaylar Üniversitemiz Web sayfasında mevcuttur



UNVAN VE NİTELİK ADET , AÇIKLAMA
HEMŞİRE 15 Bu alanda lisans mezunu olmak.
TEKNİKER 1 Bilgisayar programcılığı ön lisans mezunu olmak. Bilgisayar programcılığı konusunda en az on yıl tecrübeli olmak. Uzaktan eğitim konusunda tecrübeli olmak. Windows, Flash, Photoshop ve veri tabanlı kurumsal uygulamalarda deneyimli olmak. MCP (Com&Net) konusunda deneyimli olmak.
TEKNİKER 1 Endüstriyel Elektronik ön lisans programı mezunu olmak. Biyomedikal alan cihazların tamirinde en az iki yıl tecrübeli olmak. Elektronik ustalık ve usta
öğreticilik belgeleri olmak. Tıbbi cihaz kalibrasyon sertifikası olmak.
TEKNİKER 1 Bilgisayar teknolojisi ve programlama programından ön lisans mezunu olmak. Bir üniversitenin bilgi işlem merkezi kapsamında bu alanda en az bir yıl çalıştığını belgelemek. SPSS istatistik bilgisayar programını kullanma deneyimi, olmak. Bilgisayarlı muhasebe konusunda eğitim almış olmak.
DİĞER SAĞLIK PERSONELİ 1 Laboratuar programı ön lisans mezunu olmak. Bir üniversite hastanesinde taahhütname, kontrol, takip, laboratuar sonuç verme gibi konularda hastane bilgi yönetim sisteminde en az bir yıl çalıştığını belgelemek.


Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder