12 Ocak 2011 Çarşamba

Ege üniversitesi gıda teknikeri alacak

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan esaslar ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam edilmek üzere (giderleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır) KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak her bir unvan için aşağıda belirtilen boş sözleşmeli personel pozisyonunun yazılı ve /veya sözlü sınav yapılmaksızın puan sırasına göre sözleşmeli personel alınacaktır.
ÜNVANI : ADET ARANILAN NİTELİKLER
Gıda Teknikeri 1 Adet : 2 Yıllık Meslek Yüksekokullarının Gıda Teknikeri bölümünden mezun olmak.
* HPLC (HP 1100 ), Spektrofotometre (HP 8453), GC Head – Space ve LC-MS / MS(API 4000 ) Cihazlarında gerçekleştirilen analizlere ilişkin ekstraksiyon süreçlerine hakim, cihazları kullanabilmek ve veri değerlendirmesi yapabilmek.
* LC – MS / MS Cihaz Eğitimi Sertifikası olmak.
* Antibiyotik analizleri yapabilen ve bu konularda (“ TS EN ISO / IEC 17025 : 2005 ” doğrultusunda Kalite Yönetim Sistemi ’ ne sahip, çevre ve gıda analizleri yapan , konusunda Uluslararası Akreditasyonu olan bir Kurum ’ da ) en az 4 yıl bilgi ve deneyim
sahibi olmak .
* Deneyimlerini hizmet belgesi ile belgelendirmek (hizmet özel sektörde geçmiş ise SSK prim dökümüyle birlikte belgelendirmek)
*ISO 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuarlarının yeterliliği için “ TS EN ISO 9001 : 2000 Kalite Yönetim Sistemi ( TS EN ISO 19011 Standardına göre ) Kalite İç Denetçi Sertifika / Katılım Belgesine sahip olmak.
*KPSSP93 2010 puanı esas alınacaktır.

Genel Şartlar:
a) Türk vatandaşı olmak,
b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
c) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya en az 1 yıl tecilli olmak,
d) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
f) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
g) - Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” Hükmüne uygun olması.


İstenilen Belgeler:
1- Aranan nitelikler ve genel şartlar kısmında istenen belgeler
2- Başvuru dilekçesi
3- Öğrenim belgesi (Aslı veya onaylı fotokopisi)
4- 2 adet resim
5- KPSS sonuç belgesi
6- Nüfus cüzdanı örneği
7- Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belge
İsteklilerin; ilanın gazete yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz http://hastane.ege.edu.tr/ adresindeki web sayfasında bulunan örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Hastanemiz İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma ve Uygulama Merkezine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.
İşe alınmaya hak kazananların isimleri, 2 iş günü içinde http://hastane.ege.edu.tr/ adresinde ilan edilecektir.
Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı bulunduğu http://hastane.ege.edu.tr/ adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, sonuçların ilanından itibaren en geç 3 iş günü içerisinde Ege Üniversitesi Hastanemiz Döner Sermaye İşletmesi Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen başvurmaları gerekmektedir.
Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Yapılacak değerlendirmelerde başarılı bulunarak göreve başlatılacak olanlar; sosyal güvenlik yönüyle, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu hükümlerine tabi olacaklar ve istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder