18 Ocak 2011 Salı

Garp linyitleri ve Seyitömer işletmesi 230 kişi alacak

Kütahya'nın Tavşanlı Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) ile Seyitömer İşletmesine (SLİ) alınacak olan personel için başvurular başladı. 26 Ocak 2011 tarihinde sona erecek başvurular için kadrolar, İş-Kur'un internet sitesinde yayınlandı. Başvuracak adayların 2010 KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor.
Tavşanlı Garp Linyitleri İşletmesi ile Seyitömer İşletmesine kamu eliyle 230 daimi statüde işçi alınacak.
Başvuru ilanının yayınlandığı İş-Kur’un internet sitesinde başvuruların 26 Ocak 2011 tarihine kadar yapılması isteniyor.
Mesleki yönden kategorisi tutan her adayın başvuruda bulunabilmesi için 2010 yılında yapılan KPSS’de KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekiyor.
Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu gibi koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorunda.
Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecek.
Arazisi kamulaştırılanlardan talep şartlarına durumu uyanların müracaat etmeleri halinde tamamı nihai listeyle ilgili kamu kurumuna bildirilecek. Önceliklilerden müracaat eden
adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve ad-resleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecek.

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder