18 Ekim 2009 Pazar

Anatolium alışveriş merkezi 6 bin kişi alacak

Bursa Anatolium alışveriş merkezi ile otomotivden sonrada istihdama katkıda bulunmaya devam ediyor. Anatolium iş başvurusu için yazımızı takip ediniz.

Düzenlediği basın toplantısında Alışveriş Merkezi Anatolium'un proje detayları hakkında bilgi veren Atalay, alışveriş merkezinin 84 bin metrekare alanda Bursa'nın en büyük AVM'si olacağını ifade etti.

İnşaat sürecinde bin 500 kişinin istihdam edildiğini vurgulayan Atalay, şöyle konuştu: "Açılışla birlikte ise 6 bin kişi istihdam edilecek. Deprem güvenliği ve diğer tabiat olaylarına karşın planlanmış mimari özelikleri ile çok farklı bir alışveriş merkezi kuruluyor. Özellikle mimarisiyle ve iç planlamasıyla öyle tahin ediyorum ki alanında bir ilki temsil ediyor. Bursa kentimiz gelişmekte olan bir bölge olarak hepimizin bildiği gibi Türkiye'nin 4. büyük kenti. Tarihi yönü itibariyle çok önemli özellikleri olan bir kentimiz. Son dönemde yapılan alışveriş merkezlerinin çoğu beton ve çelik yağını olarak öne çıkıyor. Bu projede
ise bu bölgenin mimari kültür birikimlerinin özellikleri bu projeye yansımış durumda."

Leroy Merlin Türkiye Genel Müdürü Pascal Lefebvre ise 9 ülkede faaliyette olduklarını ve Türkiye ile Romanya'da da şube açacaklarını dile getirdi.

Dünyada 300 mağaza ve 58 bin çalışanları bulunduğunu aktaran Lefebvre, burada açılacak mağazada yüzde 100 Bursa ve çevresinini ürünlerine yer vereceklerini ifade etti.

Lefebvre, ayrıca tamamı Bursalı olacak 220 kişiye de iş imkânı sunacaklarını açıkladı.

Carrefour Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktör Merter Özay de şu anda Carrefour'un bir hipermarket ve 4 süper market ile faaliyet gösterdiğini, ayrıca 350 kişiye de istihdam ettiğini belirtti.

Leroy merlin anatolium iş başvurusunda bulun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder