5 Kasım 2009 Perşembe

Yapı kredi yeni yılda 1000 eleman alacak

Türkiye ekonomisinin 2010 yılında yüzde 3-3.5 düzeyinde büyüyeceğini öngören Yapı Kredi, banka olarak bu oranın üzerinde bir büyüme hedefliyor. “Büyümenin itici güçlerinden birinin, yeni açacağımız şubeler olacağını düşünüyoruz” diyen Yapı Kredi İnsan Kaynaklarımdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, şöyle devam ediyor:
“Bu çerçevede 2010 yılı içinde 50 yeni şube açma planımız var. İstihdamın da bu büyümeye paralel olarak artacağını söyleyebiliriz. 2009-2010 dönemi için Yapı Kredi olarak 750 kişiyi işe almayı planlıyoruz. İştiraklerimiz ile birlikte 2010 yılında bu rakamın bin kişiyi bulacağını düşünüyoruz.”
Yeni şube açma kararlarını ilçelerin nüfusunu,
ekonomik yapısını, potansiyelini, sektörel ve sezonsal nakit dengesini, diğer bankaların şube sayılarını göz önünde bulundurarak verdiklerini söyleyen Kavuncu, “Bu yatırımlarda ilk sıraları ise büyük iller alıyor. Bununla beraber Anadolu’daki gelişmekte olan pazarlarda da şubeleşmeye devam ediyor olacağız” bilgisi veriyor.

 yapı kredi iş başvurusu
Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

1 yorum:

  1. slm ben özcan üniversite mezunuyum sizinle çalışmak istiyorum ihtiyacım var bilgisayar sertifikam var.askerlik bitti.yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla...cep=05345911256

    YanıtlaSil