7 Aralık 2009 Pazartesi

İsmek kayıtları devam

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSMEK, 2009 / 2010 Eğitim Döneminde, “Model Uçak - Maket Yapımı” branşının ardından  “Misafir Hizmetleri Görevlisi” ve “Turizm Odaklı Konaklama Sektörü Ara Elemanı”  yetiştirme branşları eklendi.
Ülkemizin sürekli artan turizm potansiyeli ile birlikte artan nitelikli eleman ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla; İSMEK, İstanbul’un artan turist
sayısına paralel olarak turizm sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlarda görev almak üzere “Misafir Hizmetleri” ve “Turizm Odaklı Konaklama” alanlarında iki branş daha açtı.

Turizm Odaklı Konaklama Sektörü Ara Elemanı Yetiştirme Kursu ve Misafir Hizmetleri Görevlisi Kursları çerçevesinde gençlere yeni imkanlar sağlayacak olan eğitimlerin kayıtları, İSMEK Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Kurs Merkezi’nde yapılmaya başlandı. Her iki branşta da en az ilköğretim mezunu olmak, 18 – 30 yaşları arasında olmak, mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlilikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak gibi özellikler aranıyor.


Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler eğitimlerinin sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını alacaklar.


Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder