13 Aralık 2009 Pazar

Turkcell işkur 500 kişiye kurs verecek

Turkcell ve İŞKUR, gençlerin istihdamı konusunda işbirliğine gitti. İşbirliği kapsamında bin 500 gence eğitim verilecek. 
 Turkcell iş başvurusu yap

İŞKUR Genel Müdürü Namık Ata, Rixos Otel'de düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, işsizliğin günümüz dünyasının en önemli sorunları arasında olduğunu vurgulayarak, bu sorunla mücadele etmenin en etkili yollarından birinin iş gücüne nitelik kazandırmaktan geçtiğini söyledi.
Selen Kocabaş, proje hakkında bilgiler verdi.
Perakende ve çağrı merkezi sektöründe hizmet ve satış odaklı çalışabilecek insan kaynağı yetiştirilmesi amaçlanan işbirliği kapsamında bin 500 gence eğitim verileceğini bildiren Kocabaş, eğitimlere katılmak isteyen meslek yüksekokulu ya da 2 yıl satış tecrübesi olan lise mezunu 21-35 yaş arasındaki gençlerin, başvurularını İŞKUR'un internet sayfası üzerinden yapmaları gerektiğini söyledi.
Başvuru sahipleri arasından seçilecek 500 kişinin perakende, bin kişinin
çağrı merkezi, pazarlama, hizmet, satış ve teknoloji alanlarında eğitim alacağını anlatan Kocabaş, gençlerin seçiminin İstanbul, Ankara, İzmir, Erzurum ve Diyarbakır'da yapılacağını belirtti.
Kocabaş, İstanbul, Ankara ve İzmir'de başvurular sonucu seçilecek 500 kişiye İstanbul ve Ege Üniversitesi ve Turkcell Akademi Eğitmenleri tarafından perakende, pazarlama, ve satış, hizmet ve teknoloji konularında; Erzurum ve Diyarbakır'daki adaylara ise çağrı merkezinde hizmet konusunda eğitimler verileceğini kaydetti.
Eğitimlerde başarılı olanlar arasından seçilecekler, ihtiyaca göre Turkcell bayi, satış kanalları ve çağrı merkezlerinde istihdam edilecek.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder