16 Aralık 2009 Çarşamba

TÜTEV cnc iş kursları

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Çorum Şubesi tarafından gerçekleştirilen CNC Programcısı ve Operatörlüğü 2. grup eğitimine kayıtların başladığı bildirildi.

TÜTEV Şube Başkanı Osman Altıkardeş konu hakkında yaptığı açıklamada

CNC Programcısı ve Operatörlüğü Eğitimi için 2. grup kayıtlarının başladığını ve eğitimlerin TÜTEVin bilgisayar salonunda hem teorik olarak hem de Mesleki Eğitim Merkezinde uygulamalı olarak yapılacağını ifade eden Altıkardeş, Artık tüm sektörlerde teknoloji sürekli olarak yenilendiğinden diploma yeterli olmamakta ve ihtisasa dayalı bilgi ve becerinin bulunması gerekmektedir. İşte Çorum TÜTEV bu boşluğu doldurmak amacıyla hem bölgemizdeki işsiz gençlerin (teknik
eğitim almış bay ve bayan) meslek edinmesini sağlayarak gençlerin istihdamının desteklenmesi hemde sanayicimizin CNC Programcısı ve Operatörlüğü alanında ara eleman ihtiyacının giderilmesini sağmayı hedeflemektedir.

Kayıtlarımız sınırlı olup, katılımcıların ön kayıtlarını bir an önce yaptırmaları kendi menfaatleri açısından faydalı olacaktır. Eğitimi verecek öğretmenimizi ve katılımcıları şimdiden tebrik eder başarılar dilerim dedi.
Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder