6 Ocak 2010 Çarşamba

Şırnakta doçentlik 3 bin lira

 Ülkemin her toprağı makbul, çalışmak heryerde aynı heyecan ama gelgörki şırnakta akademik personel olmak ayrıcalık. İşte Şırnakta yeni açılan yüksek okullar için aranan akademik personellerin astronomik maaşları. Buna göre akademik personel içinde yardımcı doçent maaşı tam 3 bin 200 tl (ek ders ücretleri hariç)
 Şırnak üniversitesi akademik personel ihtiyacını karşılayamıyor ki gazete ve internet sitelerinden iş ilanları veriliyor. Yeni mezun olmuş bir personelin aklındaki tek düşünce doğu illerinde çalışmak istememesi. Terör illetinin bir diğer kötülüğüde bu oluyor.

Şırnak Üniversitesi’ne bağlı 3 fakülte, 2 meslek yüksekokulunda görevlendirilmek üzere, gazetelere ve kendi internet sitesine verdiği
ilanla akademik personel arıyor. Aranan akademik personelden 6´sının profesör, 6´sının doçent ve 26´sının ise yardımcı doçent olduğu belirtildi. Yaklaşık 600 öğrencisi olan üniversitede halen biri Rektör olmak üzere toplam 3 profesör, 4 doçent ve 16 yardımcı doçentin görev yapıyor. Kente gelecek akademik personele dolgun ücret verileceğini söyleyen Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Necati Alodalı, bir yardımcı doçentin ek dersler hariç ayda yaklaşık 3 bin 200 lira alacağını söyledi.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder