17 Şubat 2010 Çarşamba

ORAN eleman alacak

Merkezi Kayseri’de olan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu, personel alımı için başvuru tarihinin 9 Mart’ta başlayacağını bildirdi.Kayseri, Sivas ve Yozgat’ın üyesi olan ORAN’ın kurulma aşamasını tamamladığını ve personel alımı için başvuruların yapılacağını bildiren Mustafa Palancıoğlu, “20 uzman ve 5 destek personel alınacak” dedi. Ajansın faaliyet alanının Kayseri,Sivas ve Yozgat olduğunun altını çizen Palancıoğlu, “Açılacak olan sınavda başarılı olanlar, Ajansın uygun göreceği ilde çalışmayı
kabul edecekler. Uzman personel için en düşük maaş 4 bin 500, destek personel için ise bin 500 TL olacak. Uzman personeller için KPDS’den 75 puan ve İngilizce şartı aranacak. Destek personeller için de KPSS ve KPDS şartları aranacak. Adil olabilmek için kaliteli elemanlar alacağız.
Sınavlarda başarılı olanlar 20 gün süre ile denenecek. Bu deneme süresi sonrasında ise Ajansın yönetimi tarafından sözleşmeli olarak işe alınacaklar. İşe alınacakların aklında geçim derdi olmayacak. Bu nedenle maaşları tatminkar olacak” dedi.
Mustafa Palancıoğlu, iş başvurusu için yurt dışından ve İstanbul’dan dahi iş başvuru forum isteyenlerin bulunduğunu bildirdi.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder