17 Mart 2010 Çarşamba

30 kişiye geçici iş var

 Toplum yararına çalışma alanları giderek genişliyor. bu haberimizde izmirden. 550 tl maaş ile sigortalı ama geçici 3 aylık bir iş. detaylar aşağıda.

park bahçe işleri
Vatana Hizmet İçin Elele Konfederosyonu, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamındaki projelerini İŞKUR’un kabul etmesiyle 30 işsize 3 ay boyunca iş imkanı sağlamış oldu. Proje kapsamında işe alınacak 30 kişi, 1 Nisan ve 31 Haziran 2010 tarihleri arasında Konak ilçesinde park ve bahçelerde çalışacak. Çalıştıkları sürece 550 TL civarında aylık ücret alacak ve sigortalı olacak. 2009 yılında da Konfederasyonlarının hazırladığı istihdam projesinde 45 işsizin park ve bahçelerde çalıştığını belirten Konfederasyon Başkanı Nezaket Atasoy, “Bu proje bir nebze de olsa işsizliğe çare olacak. 2009 yılındaki projenin başarılı olması sayesinde,
İŞKUR tarafından, birçok yerel yönetimlerin başvurusuna rağmen ikinci kez bize verildi”dedi. Atasoy işe alınacak kişilerde 18 yaşını doldurmuş, İŞKUR’a kaydını yaptırmış, şu anda çalışmayan, herhangi bir sosyal güvencesi olmaması şartlarının aranacağını belirterek, “Başvurular Konfedarasyonumuza 26 Mart tarihine kadar yapılacak. Başvuru sayısı 30’u geçerse işe alınacaklar arasında kura çekilecek” dedi.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder