30 Ağustos 2010 Pazartesi

Amerika iş ilanları

  Amerikan vatandaşı olmak, amerikada çalışma izni almak isteyen işsiz arkadaşlarımızın araştırmaları içersinde amerikadaki iş fırsatlarınıda değerlendirmeli. Sonuçta ülkemizden Amerikaya ayak bastıktan sonra herkesin hayatını devam ettirmesi için bir iş bulması ve orada devamlılığını sağlaması gerekmekte. Amerikada çalışma izni almanın yanında iş bulmakta malesef çok zor. Tam bu durumda işsiz vatandaşlarımızın yardımına bazı şirketler yetişiyor. Erasmus ile değişimi yapılan üniversite öğrencilerinin Amerikada çalışmak ve para kazanmak gibi bir durumu olduğunu bilirsiniz. İşte aynı öğrencilere iş bulan değişim şirketleri gibi Amerika göçmenlerinede iş bulana kadar yol gösteren şirketler mevcut.

 Söylediğimiz gibi iş Amerikada göçmen olmak ile bitmiyor. Göçmenliğiniz onaylandıktan sonra birde orada iş bulmanız gerekecek, hele ki belli bir mesleğiniz yoksa yani kalifiye eleman değilseniz vay halinize. İş bulmak için kapı kapı dolaştığınızı bile düşünsek ingilizceniz akıcı değilse
bunun yanında göçmenlere milliyetçi duygular besleyenlerin durumuda var.

 Amerika iş ilanları için mutlaka göçmen olmadan önce araştırma yapmalısınız. Ara ara sitemizde yurt dışı iş ilanlarıda yayınlıyoruz. size tavsiyemiz mutlaka e-posta kaydınızı ücretsiz gerçekleştiriniz.

 Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder