25 Ağustos 2010 Çarşamba

Ziraat Bankası 1250 kişilik iş ilanı

ziraat bankası iş ilanı
 Ziraat bankası bu yılki personel alımını eylül ekim aylarında gerçekleştirecek. ziraat bankası iş ilanı detayları ise 1000 kişinin memur olarak kalan 250 kişininde müfettişlik bölümü personeli olacağı yönünde. ziraat bankası ayrıca sınavı kendi şubelerinde yapacağını bu yüzden ösym'ye ihtiyaç duymayacağını duyurdu. Ziraat bankası eylül sınavı sonrası sonuçlar hemen ekranda belirecek ve memur adayının günlerce beklemesi gerekmeyecek.
 isilan.org
Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Eylül veya Ekim ayında sınavla 1250 kişiyi işe alacaklarını, sınavın bankanın şubelerinde, personelin çalıştığı ekranlarda yapılacağını kaydetti.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Çağlar, gazetecilerle iftar yemeğinde biraraya geldi.
isilan.org
Bu yıl bin 500 kişiyi işe aldıklarını, Eylül veya Ekim ayında bin 250 kişi daha alacaklarını bildiren Çağlar, bin kişinin memur, diğerlerinin bankacılık okulu, müfettişlikle ilgili departmanlar için alınacağını kaydetti.

Bankanın KPSS şartını kaldırarak, şubelerinde personelin çalıştığı ekranda sınava girilen ve sınavdan 10 dakika sonra sonuçların öğrenildiği, 70 ve üzeri puan alanların mülakata çağrıldığı yeni sınav sistemini değerlendiren Çağlar, bu sistemin ciddi şekilde maliyet ve zaman tasarrufu sağladığını anlattı.

Öğrenciliğinde, Ankara'da yapılan hiçbir sınava gelmediğini anlatan Çağlar, uyguladıkları yeni sınav sisteminin fırsat eşitliği sağladığını, birçok şubede uygulanan sistemle Erzurum'da, Van'da yaşayan kişilerin başka şehre gitme, otel, yol parası vs gibi maliyetler olmadan sınava girebildiklerini dile getirdi.

Bu sınavın daha ileri bir aşamasını uygulamak istediklerini de kaydeden Çağlar, ''internet üzerinden sınav yapmak için çalışma yürüttüklerini'' söyledi. Çağlar, çalışmalar sonuçlanınca bankanın eleman sınavlarını internet üzerinden yapacağını, belli puan üzerindekileri yine
kendi sistemlerine davet edeceklerini anlattı. Çağlar, bunun Türkiye'de bir ilk olacağını söyledi.

Bir gazetecinin, ''İnternet kafede oturup, soruları arkadaşına çözdürürse'' sözleri üzerine Çağlar, sınavdan sonra mülakat yapılacağını, giren kişinin yeterli becerisi yoksa bunun mülakatta ortaya çıkacağını kaydetti.

Birçok kişinin Ankara, İstanbul gibi sınav merkezlerine gelip sınava girmenin zorluğunu yaşadığını anlatan Çağlar, ''O yüzden KPSS icat edildi. Özel sektör KPSS'ye itibar etmiyor. Daha çok kamu personeli alınıyor'' dedi.

Çağlar, 2003'te yükselme sınavı yaptıklarını, birkaç sınav merkezi oluşturduklarını, sınavın maliyetinin bugünkü rakamlarla 4,5 milyon lira olduğunu belirterek, bugünkü sistemin, donanım, yazılım vs dahil 247 bin liraya mal olduğunu anlattı.

''İnternet üzerinden yapılacak sınavın Eylül veya Ekim ayında yapılacak sınavda uygulanıp uygulanmayacağı'' sorusu üzerine Çağlar, o tarihte uygulanabileceğini düşünmediğini, söz konusu sınav uygulamasında, soru için süre konulması, süre bitince o soruya geri dönülmemesi gibi parametreler olduğunu anlattı.

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

7 yorum:

  1. merhaba haber verilmiş güzel fakat tarihi ve başvurular hakkında bilgi eklenilmemiş net bilgiler ekleyebilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Bu işte yaş sınırı var mı? Başvurular direk en yakın ziraat bankasına mı yapılacak?

    YanıtlaSil
  3. alllhanını seversen benide al

    YanıtlaSil
  4. sayın müdürlerim mrb ben ramazan yıldırım 1978 kırıkkale doğumluyum evli ve 3 çocuk sahibiyim okuyolar işsizim ilk okul mezunusun diye iş bulamadım ne torpilim nede işe başlatacak dayım var anlayacanız gariban tayfası eğer banada iş verirseniz hem çocuklarımın hemde ailemin yüzü gülecek umarım bana yardımcı olacak vijdan sahibi bir büyüğümün kalbine girerim saygılarımla 0545 465 87 48 0318 233 86 48 saygılarımla

    YanıtlaSil
  5. ortaokul mezunuyum 16 yıllık evli ve çocuk hasreti çeken 7 aydır işsiz silahsız güvenlik sertifikası olan 40 yaşımdayım iş arıyorum.

    YanıtlaSil
  6. merhaba ben hülya akcal 1987 adana dogumluyum. afyon kocatepe büro yön.ve sek bölümü mezunuyum siznle calışmak istiyorum.teşekkürler. 0507 984 43 49

    YanıtlaSil
  7. iyi günler ben 1967 doğumlu orta okul mezunu E sınıfı ehliyeti olan evli iki çocuk babası işsiz birisiyim lütven 2011 yılı personel alımı katagorisine benimde girmemi sağlarmısınız teşekkür ederim.

    YanıtlaSil