19 Eylül 2010 Pazar

Çağri merkezine Almanca bilen 200 kişi aranıyor


genpact iş ilanı
  Hindistan çağrı merkezi firması Genpact Antalyada çağrı merkezi kuruyor. Avrupa ülkelerine hizmet sağlayacak çağrı merkezi için Almanca bilen 200 personel aranıyor. Antalya Teknokent müdürünün gazete ilanları ile 200 eleman arıyoruz haberini buradan duyurmak istedik. Almanca bilen işsiz arkadaşlar bu ilanı mutlaka değerlendiriniz. Genpact iş başvurusu bağlantımız ingilizcedir. 20 milyon dolarlık yatırımla kurulacak çağrı merkezi için Polonya ile yarış içindeydik ve biz kazandık.

Genpact, müşteri hizmetleri teknolojisinde dünya lideri. Global şirketlere, müşteri ilişkileri yönetimi, tedarik, bankacılık, sigorta, muhasebe ve bilişim teknolojileri alanında teknolojik altyapı ve yazılım desteği sağlıyor. General Electric tarafından 12 yıl önce satın alınan Hindistan merkezli Genpact, Çin, Hindistan, Filipinler, Meksika, Guatemala, ABD, Macaristan, Romanya, İspanya, Hollanda, Fas ve Güney Afrika ülkelerinde 41 bin çalışanıyla 25 dilde destek sağlıyor. Otomotiv, bankacılık, finans, sigorta, imalat, ulaştırma, sağlık, ilaç, perakende, medya ve iş hizmetleri sektörlerinde faaliyet gösteren dünyanın önde gelen 500 şirketine hizmet veriyor. Yüce, şirketin kendilerinden ilk etapta 200 tane iyi derecede Almanca bilen eleman ve bağımsız bir bina istediği bilgisini verdi. Eleman alımı için gazetelere ilan verdiklerini anlatan Kenan Yüce, Teknokent'in
yeni yapılan binasını da kendilerine tahsis ettiklerini kaydetti. Genpact, ilk etapta 20 milyon dolarlık yatırımla 200 kişi istihdam edecek. Merkez, Avrupa'da Almanca konuşulan ülkelere hizmet verecek.

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder