5 Eylül 2010 Pazar

Garanti bankası iş ilanı yayınlamaya çok yakın

garanti bankası iş ilanı
 İstihdam olanaklarında çıtayı yükseltmek isteyen garanti bankası yıl sonuna kadar çalışan sayısını 17 bin üzerine çıkarmak istiyor. 50 yeni şube daha açmayı planlaran garanti bankası iş ilanı ile 400 kişiden fazla eleman alacaktır.
 isilan.org
Garanti Bankası İnsan Kaynakları Koordinatörü Osman Tüzün, bu yılın başında, 2010 sonu itibarıyla şube sayılarını 875'e çıkarmayı ve personel sayılarının da 17 bini aşmasını planladıklarını belirterek Yılbaşından bu yana 24'ü il ve 14'ü ilçe merkezinde olmak üzere yurtiçinde toplam 38 yeni şube açtık, personel sayımız 290 kişi arttı. Yıl sonuna kadar 51 yeni şube açacak, personel sayımızı da 17.000'in üzerinde kapatacağız dedi. Tüzün, Garanti Bankası'nın ocak ayından bu yana şube açtığı il ve ilçe merkezleri hakkında da şu bilgileri verdi: İlk şubemizi açtığımız Gümüşhane, Siirt ve Tunceli il
merkezlerinin yanısıra Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Hatay, İstanbul, Mersin, Sakarya ve Uşak il merkezlerinde, Alanya, Bandırma, Bodrum, Edremit, Gebze, Kazan, Kulu, Serik ve Susurluk ilçe merkezlerinde şube açılışı yapılmıştır.

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder