3 Kasım 2010 Çarşamba

Dominos pizza 7700 kişi alacak

 Gelişmekte olan hazır yemek sektörlerinden pizzacılıkta önemli yere sahip olan Dominos pizza şube açma atağına girişerek yeni şubeler için 7700 kişiye ihtiyaç duyacak. Pizzacıda çalışmak isteyen iş arayan arkadaşlar hemen aşağıdaki bağlantıdan dominos pizza iş başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Domino's Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, şu anda 150 olan şube sayısını önümüzdeki 5 yıl içinde 500'e çıkarmayı hedeflediklerini belirtirken, Türkiye'de evlere servis alanında çok büyük bir potansiyel bulunduğunu bildirdi.

Dominos iş ilanı
Domino's Pizza'nın 150. şubesi Sirkeci'de açıldı. Açılışta konuşan Saranga, Türkiye'de 14 yıldır faaliyet gösteren Domino's Pizza'nın her geçen yıl şube sayısını artırdığını söyledi.

Saranga, 150 şubeden 100'ünün İstanbul'da bulunduğunu, bu yıl İstanbul dışında “muazzam” büyüdüklerini ifade ederek, “Şu anda 20 kentte varız. Yeni şubeler açmaya devam ediyoruz. Öncelikli olarak Mersin, Kırklareli, Kütahya, Bolu, Antakya, Isparta, Malatya, Gaziantep, Muğla, Şanlıurfa, Trabzon, İskenderun, Marmaris, Aydın, Gemlik, Didim, Zonguldak ve
Ereğli lokasyonlarında şubeler açacağız. Bu bölgelerden ve diğer illerimizden gelen yoğun franchising talepleri var. 2011 sonunda 40 kentte olacağız” diye konuştu.

Yeni şubelerle birlikte ülke ekonomisi için yarattıkları değer ve istihdam rakamlarının da büyüdüğünü belirten Saranga, şu anda 2 bin 300 kişiye istihdam sağladıklarını kaydetti.

Saranga, önümüzdeki yılın kasım ayında 200 şubeye ulaşacaklarını ifade ederek, “Bu yıl 30 restoran açmış olacağız. Şube sayısını önümüzdeki 5 yıl içinde 500'e çıkarmayı hedefliyoruz. Şimdiden her dükkanın nerede, nasıl açılacağı belli. 500. şubeyi açtığımızda istihdam sağladığımız kişi sayısı 10 bine ulaşacak” şeklinde konuştu.

Alışveriş merkezlerinde yer almayı çok düşünmediklerini dile getiren Saranga, Türkiye'de bugüne kadar yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını, 2015'e kadar 100 milyon dolar daha yatırım yapmış olacaklarını bildirdi.

Dominos pizza iş başvurusu googlede...

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder