13 Aralık 2010 Pazartesi

Ford otosan'dan 1000 kişilik ek takviye

 2011 yılı istihdam politikalarında otomotiv sektörünün liderlerinden Ford otosan 3. vardiya hazırlığı ile 1000 kişiyi işe almaya hazırlandığı doğrulanıyor. Ford otosan iş başvurusu bağlantısını sizler için googlede aradık.

ÖNÜMÜZDEKİ 3 yıl içinde yeni Transit yatırımı için 630 milyon Euro’luk yatırım yapacak Ford Otosan’da yeni yatırımla birlikte 3 vardiyada tam kapasite çalışmaya hazırlanıyor. Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, “Bu yatırım hem bize hem de yan sanayiye ek istihdam sağlayacak. Yeni Transit üretimiyle 320 bin adetlik kapasiteyi tam olarak dolduracağız. Bizim bu yıl sonunda toplam üretimimiz 2.5 vardiyayla 240 bin adet civarında olacak. 3 yıla yayılacak bu yatırımla birlikte tam kapasite çalışacağız. Bu da yeni Transit’in en az 80 bin adet daha fazla üretileceği anlamına geliyor. Şu an Ford Otosan’da 6 bin 150 kişiyi istihdam
ediyoruz. Yeni yatırımla ne kadar istihdam sağlayacağımız henüz belli değil” dedi. Ford Otosan’ın 3 vardiyaya çıkmak için en az 1000 kişiye ek istihdam sağlayacağı belirtiliyor.

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder