7 Şubat 2011 Pazartesi

Belediye işçilerinin ikramiyeleri hesapta

Hizmet İş Sendikası’na bağlı Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi, Bünyan, Talas, İncesu, Pınarbaşı ve Hacılar Belediyeleri’nde çalışan yaklaşık 2 bin 100 işçiye ikramiyelerinin gününde ödendiği bildirildi.
Konuyla ilgi bir açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, 6772 sayılı yasa gereği ödenmesi gereken 2011 yılı birinci dilim 13 yevmiye ikramiyelerinin işçilerin hesaplarına yattığını belirtti.
İkramiyelerin yatmasının işçileri olduğu kadar kendilerini de memnun ettiğini ifade eden Özdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“İkramiyeleri yatıran belediyelerimiz de tek kuruş işçi alacağımız da kalmamıştır. Şu ana kadar maaşlarımız ve ikramiyelerimiz gününde işçi arkadaşlarımızın hesaplarına yatmıştır. Bu vesile ile tüm belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz de belediye işçileri olarak halka hizmet
hakka hizmet anlayışıyla kendi bölgelerimiz de belediye başkanlarımıza ve halkımıza elimizden geldiği kadar zaman gözetmeden hizmet etmeye çalışacağız.”

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder