27 Eylül 2009 Pazar

3G çağrı merkezleri ve sohbet hatlarında


 3g çağrı merkezleri gözdesi oldu ama yeni sektörlerdede gündemde; örneğin canlı sohbet hatları.


 3g'nin ülkemizde kullanıma açılmasından beri yeni iş alanları oluşmaya yada alanlarında yeni pratik fikirler ortaya çıkmaya başladı. Gsm şirketlerinin 3g ile ilk tanıştığınıda unutmazsak operatörlerin çağrı merkezlerinde artık görüntülü hizmet verilmesini doğal karşılamak gerekir. Tüketici ile daha samimi ve daha anlaşılır iletişim için ortaya çıkan bu uygulama ile bir sorunu olan kişi çağrı merkezindeki operatör ile görüntülü görüşebiliyor hatta sorunu olan eğer bir ürünse onu
realtime olarak gösterebiliyor. Ayrıca şu anda 300'ü aşkın çağrı merkezlerimizde 35bin kişi çalışmaktadır. çağrı merkezi iş ilanları burada yayınlanmakta.

 Biraz düşününce 3g teknolojisinin, bir diğer anlatımla görüntülü konuşma teknelojisinin kullanılabileceği birçok sektör bulunmakta. Örneğin yıllar önce yaygınlıkla kullanılan sex hatları yada diğer adı ile muhabbet hatlarıda artık görüntülü olabilecek. Bu durum aslında giderek kötüyede kullanılabilir örneğin yasadışı striptiz kızları gibi.(internette bolca mevcut)
  Büyük futbol kulüpleride para kazanmak adına şimdiden futbolcularla 3g goruntulu konuşma uygulamasını başlattı. Gsm operatörlerimizde bu rant kapısında yararlanmak adına şimdiden ünlü arayısına soyundu, ünlüler ile canlı sohbet edebilecek kişiler acaba nekadarlık bir faturayı göze alabilecek.

isverenler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder