28 Aralık 2009 Pazartesi

Çalık holding 60 bin kişiye iş kapısı açıyor



Çalık Grubu'nun Adana'daki yatırımında inşaat sürecinde 10 bin, üretimde 20 bin, yan sanayii ile birlikte ise yaklaşık 60 bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor

Çalık Holding yetkililerinin verdiği bilgiye göre, gruba bağlı Doğu Akdeniz Petrokimya ve Rafineri Sanayi Ticaret A.Ş. unvanlı şirketin, resmi merkezi Adana'da bulunuyor ve kısa bir süre önce Seyhan ilçesi, Gazi Paşa Bulvarı'nda bir büro kiralayan şirket, yılbaşından itibaren faaliyetlerini burada yürütmeyi planlıyor.
Çalık holding iş başvurusu yap
ÖNCELİK BÖLGEYE VERİLECEK

Grup, tüm projelerinde olduğu gibi rafineri projesinde de eleman ihtiyacının öncelikle bölgeden sağlanması prensibi ile hareket ediyor. Bu kapsamda, yöreden ara eleman temini konusunda herhangi bir endişe taşınmamakla birlikte şimdiden ara eleman yetiştirilmesi konusunda eğitim projeleri de hazırlanıyor. Günlük 200 bin varil, bir başka ifadeyle yıllık 10 milyon ton ham petrol işleme kapasitesine sahip olacak rafinerinin inşaatı sırasında yaklaşık 10 bin kişi çalışacak.

PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Üretime geçildikten sonra doğrudan ve dolaylı 20 bin kişiye istihdam imkanı sağlaması bekleniyor. Rafinerinin, geliştireceği yan sanayileri ile birlikte yaklaşık 60 bin kişiye geçim kaynağı olması planlanıyor. Çalık Grubu, tüm bu yatırımların yanı sıra gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında, başta elektrik dağıtımı olmak üzere çeşitli enerji projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.


Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

1 yorum:

  1. ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM İŞ ARAIYORUM GAZİANTEPTE YAŞIYORUM BANA UYGUN BİR İŞ VERİN LÜTFEN 5368980832

    YanıtlaSil