11 Ocak 2010 Pazartesi

İçişleri denetçi yardımcısı alacak

 İçişleri Bakanlığı, merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfından boş bulunan 15 adet dernekler denetçi yardımcısı kadrolarına sözlü sınavla eleman alacak.

Sözlü sınava, 9-11 Mart 2010 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.

Sınava, ÖSYM tarafından 28-29 Haziran 2008 veya 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan ''Kamu Personel Seçme Sınavı KPSSP 59'' bölümünde en az 70 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla başvuruda bulunanlardan en yüksek puanlı 90 kişi
içerisinde bulunanlar (90'ıncı aday ile aynı puana sahip diğer adaylar da giriş sınavına alınır) katılabilecek.

Adaylarda üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmaları şartı da aranacak.

Sözlü sınav günü, saati ve yeri İçişleri Bakanlığının www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde ve sözlü sınava alınacak adayların iş talep formunda gösterdikleri yazışma adreslerine tebligat yapılarak ayrıca bildirilecek.

Müracaatlar, elektronik ortamdaki iş talep formu ile alınacağından, posta ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecek.

Sınavı kazananlar, başarı puanı en yüksek olan adaydan başlanmak suretiyle ilanda yer alan boş kadro sayısı kadar asil ve yeteri kadar yedek olmak üzere açıklanacak.

Başarılı olan adayların listesi, sınav kurulunca Bakanlığın www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde ve Bakanlığın doğu ve batı kapılarında bulunan ilan panolarında asılarak duyurulacak.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder