20 Şubat 2010 Cumartesi

Ahiler 40 yeni personel alacak

Ahiler kalkınma ajansı kpss ve kpss notu olmaksizin yeni eleman alımı yapacaklarını duyurdu.

Kırşehir'inde içinde bulunduğu Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kırıkkale illerinin bağlı bulunduğu Ahiler Kalkınma Ajansı'nın Genel Sekreteri Dr. Selim Biçen, işadamları ile istişarelerde bulundu. Toplantıya, KAHİAD Başkanı Murat Baran ve çok sayıda işadamı katıldı. Dr. Selim Biçen, ajansa bölgenin kalkınmasını hızlandıracak 39'u uzman 40 personel alacaklarını belirtti. Alınacak
uzmanların taşıması gerektiği özellikleri belirten Biçer, şunları söyledi: "KPDS'de 70 ve üzerinde puan alması gerekiyor. KPSS'den de 80 ve üzeri puan alması gerekiyor. Ayrıca 40 kişide KPSS olmaksızın 5 yıllık iş deneyimi olmalıdır. Özel ya da kamuda çalışması şarttır. Bu kişilerin çeşitli fakültelerden mezun olmaları gerekmektedir. Toplamda 40 kişi alacağız. Bu kişiler bölgenin beyin takımı olacak. Uzman olarak görev yapacaklar. Ortalama 3,5 bin lira civarında maaş alacaklar. Bütün uzmanlarda KPDS ve İngilizlerin İELTS ve Amerikalıların TOEFL sınavlarında da başarılı olanları alacağız. Ayrıca destek bölümüne de personeller alacağız. Bunlarda uzmanların dışında destek bölümünde görev alacaklar. Meslek Yüksek Okulu mezunları ile çalışacağız. Bu personellerde yabancı dil bilenler tercih sebebi olacaktır."

Biçen, ajansa bağlı 5 ilin önceliklerini belirleyeceklerini ve bu önceliklere göre projeler hazırlanacağının altını çizdi. Bölgenin kalkınması için planlı ve projeli hareket edeceklerinin ifade eden Genel Sekreteri Biçen, "Devlet Planlama Teşkilatı'na giden projeler artık bizden geçecek. Bölgemize yatırırım yapmak isteyen yerli, yabancı ayrımı yapmadan yer tahsisi, gerekli altyapı ve bürokrasi engellerini ortadan kaldıracağız. Daha da olmadı yapılacak yatırımın yüzde 50'sini hibe olarak vereceğiz. Yani bölgeye gelen yatırımcıya yön vereceğiz." diye konuştu.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

1 yorum:

  1. Ad Soyad:
    ESE DEMIRHAN


    Adres
    karahıdır kasabası camlı bel mah./KIRSEHIR

    Telefonlar
    03862295198


    0542 575 39 98

    Egitim Durumu
    LSE

    Son Mezun
    Oldugu Okul
    KIZILIRMAK LISESI/KIRSEHIR

    Blm
    FEN



    Dogum Tarihi
    10.05.1989

    Medeni Durum
    BEKAR

    Askerlik
    YAPILMADI

    Hobiler
    SNEMA ,FUTBOL , KITAP OKUMA,YÜZME


    SİGARA ALİSKANLİGİM VE İCKİ ALİSKANLİYİM YOK TUR..

    YanıtlaSil