13 Şubat 2010 Cumartesi

Sağlık bakanlığı eleman almaya hazırlanıyor

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 il valiliğine gönderilen resmi yazıda, bakanlık taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 4/B statüsünde personel alımı yapılacağı ve valiliklerce gerekli planlamaların yapılması istendi.sağlık

İllerde personelden sorumlu il sağlık müdür yardımcısı ve ilgili baştabiplerin sorumluluğunda, yataklı tedavi kurumlarına ait hastanelerin üstlendikleri rolleri de dikkate almak suretiyle ihtiyaçların hazırlanmasının istenildiği yazıda, "Ek bina yapımı, yeni hizmete açılan ve açılması planlanan birimler ile mevcut hastane ve hastanelerin yeni yapılan binalarına taşınmalarındaki hizmet, her türlü kapasite artırımı, tıbbi cihaz sayıları, hasta sayıları, kurumun yeni doğan, özellikli faktörler ile bu güne kadar il içerisindeki birimlerde görev yapan sözleşmeli personelin yer değişikliği talepler bildirilecek. 26 Şubat'a kadar taleplerin sisteme girilmesi gerekiyor. Aile Hekimliği uygulamasına geçilmesi düşünülen yerlerdeki personelin 2.'nci ve 3.'ncü basamak sağlık hizmetlerine kaydırılması çalışmalarının da göz önünde bulundurulması da gerekiyor. Belirlenen tarihler kesinlikle değiştirilemeyeceğinden veri girişlerinin belirlenen tarihe kadar girilmesi gerekmektedir." denildi.

Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatlarında çalışacak sağlık memuru, anestezi uzmanı, eczacı, biyolog, psikolog başta olmak üzere birçok branşta personel alımı yapacak.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

1 yorum:

  1. ESE DEMIRHAN
    KARAHDIIR KASBASI /KIRSEHIR
    10.05.1987
    ASKERLIK: YAPILMADI
    UNIVERSITE: AHI EVRAN UNV.- KAMAN MYO -BILGISAYAR TEKNOLOJI VE PROGRAMLAMA

    TEL:0 542 575 39 98
    E-MAİL:demirhan_ese@live.com
    İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKURLER..

    YanıtlaSil