27 Mart 2010 Cumartesi

Alianz sigorta genel iş başvurusu yap

Genel Başvuru

Çalışma şekli: Tam zamanlı
Sektör: Sigortacılık
Çalışma alanı: Diğer
Yer: Türkiye
İlan tarih aralığı: 26 Mart 2010 - 25 Mayıs 2010

İş tanımı

Bu bir Genel Başvuru ilanıdır; Adana, Ankara, Antalya, Malatya, Samsun, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve İzmir illerini kapsamaktadır. Belli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır. Bu ilana yapılan başvurular, ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.

Şirketimize başvurmak istiyorsanız ve başvurmak istediğiniz alanda yayınlanmış bir ilanımız yoksa, çalışmak istediğiniz alanı/bölümü/ili belirten bir kapak yazısıyla birlikte bu ilana başvuru yapabilirsiniz. Bu ilana yapmış olduğunuz başvuru yeterlidir, ayrıca e-posta veya faks yoluyla başvuru yapılmamasını rica ederiz. Şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Aranan nitelikler

Sigorta, Bankacılık ve Varlık Yönetimi hizmetlerinde dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Allianz Grup, 181.000 çalışanıyla 70 ülkede yaklaşık 80 milyon müşteriye hizmet vermektedir.
Doğru nitelik ve yetkinliğe sahip, kariyerinde ve işinde hırslı, bilgi birkimini ve tecrübelerini başkalarına aktarabilecek kişilerle çalışmayı hedefleyen Allianz, takım arkadaşları aramaktadır.

İş başvurusu için kariyer ücretsiz üyelikten sonra şirket ilanlarından yapabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder