2 Mart 2010 Salı

Baumax binlerce eleman alacak

 Baumax Ülkemize yapacağı çılgın yatırımlar ile hem ekonomimize hemde işsizlik oranımızı azaltmaya bir nebze ilaç olacak. ekonomimize yardımı olacak diyorum çünkü 2019 yılına kadar 1 milyar euro yatırım gerçekleştirecek. ayrıca baumax 50 yeni yapı market açarak bu mağazalarda ortalama 120 eleman çalıştırmayı hedefliyor. ufak bir hesapla baumax önümüzdeki günlerde 5000 yeni eleman alımı yapacak.

Avusturyalı dev yapı marketi BauMax, yarın Samsun’da açılacak mağaza ile Türkiye pazarında yerini alacak.
Türkiye’deki ilk mağazasını 25 milyon avro yatırımla Samsun’da açacak olan BauMax, 2019 yılına kadar 1 milyar avro yatırım yapacak.
Samsun mağazasının ardından 2010 yılı sonuna kadar İstanbul ve İzmit’te de BauMax mağazaları açılacak. 14 bin metrekare satış alanı ile Samsun’da açılacak olan BauMax Karadeniz Bölgesi’ndeki en büyük yapı market olacak. BauMax, Samsun marketindeki ürünlerin yüzde 65’ini Türkiye’den sağlayacak. BauMax Türkiye, 2009 yılında iyi işbirliği içinde olduğu tedarikçilerinden diğer BauMax
ülkelerine satılmak üzere, toplam 8 milyon avroya ulaşan ürün alımı gerçekleştirdi.
BauMax, faaliyet göstereceği en büyük ülke olma özelliğine sahip Türkiye’de, orta vadede Ankara’nın batısında 30 farklı noktada 600 milyon avro, 2019 yılına kadar 1 milyar avro yatırım yapmayı planlıyor.

Samsun’un yanı sıra İzmit ve İstanbul’da market açmayı planladıklarını belirten Essl, şunları kaydetti:
“Orta vadede hedefimiz Türkiye’de 30, uzun vadede 50 BauMax mağazası açmak. Türkiye’de genişlemek için 1 milyar avroluk, 2 milyar liraya tekabül eden bir yatırımdan söz ediyoruz. İkametgah çok önemli. Biz de uzun vadeli sizlerin arasında olarak Türkiye’nin uzun vadeli dostluğunu yaşamak istiyoruz. Burada kazandığımız paraları tekrar burada yatırmak istiyoruz. Direkt istihdam yaratmak istiyoruz. Her şubenin açılmasıyla 120 kişiye iş verirken, bunu 30-40’la çarptığınızda iyi bir işveren konumuna gelmekte olacağımızı göreceksiniz. Bunun yanı sıra Türkiye’deki tedarikçilere de öncelik tanımak istiyoruz. Mağazamızda olan ürünlerin üçte ikisi yerli ürünlerdir. Bu şekilde yüzlerce ek istihdam yaratacağımızı düşünüyoruz.”

Baumax iş başvurusu yapmak için tıklayın.

Bu ilan iş verenler sitesinden yayınlanmıştır.

5 yorum:

  1. slmlar ben ahmet sözmen ş.urfa 1993 doğumlu açık öğretim lisesi öğrencisi olarak sizinle çalışmaktan onur duyarım şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. 19.12.1986 samsun doğumluyum işletme açıköğretim 4.sınıf öğrencisiyim bilgisayar ve tııbı sekreterlik sertifikam var bilgisayarla ilgili her işi yaparım 5448089621

    YanıtlaSil
  3. Sedat ŞAHİN
    Ankara mamakta ikamet ediyorum.Aslen çorumluyum
    Şuan çalışmamaktayım.
    Askerliğimi yaptım
    Dahe önce çalıştığım yerler:meşhur peynirci,kukla kebap,beğendik mağazası ve avea abone merkezinde çalıştım
    Şuan dışardan lise okuyorum.SAYGILARIMLA..
    CEPTEL:05055505992

    YanıtlaSil
  4. mrb ben savaş öztekin şu anda samsunda ikamet ediyorum askerlğimi şırnakta komando olarak yaptım iyi derecede şöförüm dinamiğim sorumluluk sahibiyimdir iki çocuk babasıyım işe çok ihtiyacım var saygılarımla 05372400927

    YanıtlaSil
  5. ÖZGEÇMİŞİM

    27.06.1989 tarihinde Edirne’de doğdum.2001 de Kadri Paşa ilköğretim okulunu,2004 de Gazi Turhan Bey Ortaokulunu,2006 da Uzunköprü Lisesini bitirdim.2010 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünü bitirdim.Geçen yaz stajımı Uzunköprü Vakıflar Bankasında yaparak başarıyla tamamladım.
    Evliyim ve İzmit(BAŞİSKELE) de ikamet Etmekteyim.İnsanların kendilerine güvenleri ve idealleri sayesinde güzel mevkilere geleceklerine inanıyorum.

    KİŞİSEL BİLGİLER
    Adı Soyadı: TUĞÇE GÖKTAŞ
    Doğum Yeri ve Tarihi: Edirne 27.06.1989
    Medeni Durumu: Evli
    Uyruğu: TC
    Sürücü belgesi: B Sınıfı


    EĞİTİM BİLGİSİ (2001 – 2010 )
    İlkokul: Kadri Paşa ilköğretim okulu
    Ortaokulu: Gazi Turhan Bey ortaokulu
    Lise: Uzunköprü Lisesi
    Üniversite: Afyon Kocatepe Üniversitesi
    Yabancı Dili ve Derecesi: İngilizce (Orta)
    Bilgisayar Bilgisi: Bilgisayar İşletmenliği Operatörlüğü Sertifikam var



    NİTELİKLER BECERİLER
    SERTİFİKALAR:Türkiye Kalkınma Bankası,INFOMAG yayıncılık,Yapı
    Kredi,Türk EXIMBANK,Şeker bank,Halk bank,MC Donald’sın seminerlerine katıldım sertifikalarım var.


    İLGİ ALANLARI:Kitap okumak,müzik dinlemek,araştırma yapmak.

    KİŞİSEL ÖZELLİKLER: Şirketiniz bünyesinde sağlam adımlarla ilerleyerek güvenimi, aklımı, bilgimi hırsımı, güler yüzümü ve özgüvenimi harmanlayarak kariyerimin en üst seviyesinde başarılara imza atmak istiyorum. Ufku geniş, kıvrak, zekalı, stres altında çalışabilen, insan psikolojisini bilen, empati kuran, beden dilini iyi kullanan, yaratıcı, dinamik, ekip çalışmasına yatkın, müşteri ilişkileri kuvvetli bir yapıya sahibim.Sizin şirket bünyenizde uzun süre çalışmak ve kariyer yapmak istiyorum. Bana bu şansı vermenizi önemle rica ediyorum. Teşekkür ederim.
    HABERLEŞME ADRESİ:SAHİL MAHALLESİ FATİH CAD. NO:25 11.SOK


    TELEFON: 0262 343 44 61
    CEP: 0541 619 15 98

    YanıtlaSil