6 Eylül 2010 Pazartesi

Şekerbank'tan 60 kişilik iş ilanı

şekerbank iş ilanı
 Bankada çalışmak isteyeniniz çoktur. işte bir banka daha yıl sonuna kadar alacağı eleman sayısını açıkladı. Şekerbank iş ilanı ile yıl sonuna kadar 60 kişi alacak. şekerbankta çalışmak için aşağıda yayınlayacağımız bağlantıdan öncelikle iş başvuru formunu doldurmanızı öneririz.

Şekerbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nejat Bilginer, bu yıl başında 10 yeni şube açmayı ve yeni şubeleri için 100 civarında istihdam sağlamayı planladıklarını söyledi. Bilginer, İstanbul/Esenyurt, Muğla/Ortaca, Konya/Ilgın, Bursa/Mustafakemalpaşa'da olmak üzere 4 şube açılışı ile toplam 40 personel alımı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bilginer, 2010 yılı sonuna kadar 6 şube daha açarak, şube sayımızı 266 ya ulaştırıp 60 civarında personel almayı planlıyoruz. 2011 planları yıl sonuna doğru netleşecek olmakla birlikte yine Anadolu Bankacılığı misyonumuz gereği bankacılık hizmetlerinden
yeterince faydalanmayan bölgelerde şube açılışlarımız devam edecek. Öte yandan, Bankamızın yıllar içerisindeki istihdam gelişimine baktığımız zaman, 2001 yılına göre Bankamız çalışan sayısının %38 arttığını görüyoruz. Şekerbank olarak üretimi destekleyen ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra istihdam sağlayarak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz değerlendirmesinde bulundu.

şekerbank iş başvurusu için google kaydı

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder