26 Aralık 2010 Pazar

Irakta çalışacak 120 kişi aranıyor

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nden İstanbul'a yerleşen işadamı Sabri Özel, Kuzey Irak'ın Erbil kentinde açtığı şirketinde çalıştırılmak üzere Yüksekova ve Şemdinli'den eleman alacak. İşe alınacak elemanlar ilk olarak eğitimden geçirilecek, başarılı olanlara 500- 700 dolar arasında ücret ödenecek.

Şemdinlili işadamı Sabri Özel, Kuzey Irak'ın Erbil kentinde önünmüzdeki ay açacağı, ev araç ve gereçlerinin satılacağı yapı market şirketinde çalıştırılmak üzere Yüksekova'daki yerel internet sitelerine eleman ilanı verdi. Toplam 120 kişinin istihdam edileceğini duyuran Sabri Özel, 120 kişiden 80'inin Yüksekova ve Şemdinli'den alınacağını, bunlara 500- 700 dolar üceret ödeneceğini söyledi. İşe alınacakların
öncelikle eğitimden geçirileceğini belirten Özel, şöyle dedi:

"Eğitimlerini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildikten sonra işbaşı yaptırılacak. Böyle bir yeri Irak'ta açmamızın nedeni orası gelişen bir yer olması. Orada böyle bir yere çok ihtiyaç var. Çünkü çok inşaat var. Şemdinlili biri olarak gençlerimize böyle bir imkan sunmak beni çok mutlu ediyor. Başvurularda 15 Ocak 2011 tarihine kadar kabul edilecek."

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder