5 Şubat 2011 Cumartesi

Ramsey 350 kişi alacak

Erkek giyimin önde gelen yerli markalarından Ramsey’in (Gürmen Giyim) CEO’su Hüseyin Doğan, global kriz nedeni ile ara verdikleri batı Avrupa pazarlarında güçlenme stratejisini Türkiye’nin çevre ve komşu ülkelerine yönelerek sürdürdüklerini söyledi. Ramsey iş başvurusu bağlantısını sizin için googlede aradık...

Doğan, “Biz sadece Türkiye’de güçlü bir marka değiliz. Yurtdışından yoğun ilgi görüyoruz. Yurtdışında büyümeye devam edeceğiz” dedi.
Çok mağaza stratejisi
Türkiye’de birçok hazır giyim markasının küresel hedeflerle yürüdüğünü belirten Doğan, şunları anlattı: “Ramsey’in 20 ülkede 51 mağazası var. Yurtdışı operasyonlarımız gayet başarılı yürüyor. Batı Avrupa ülkelerindeki fırsatları sürekli olarak inceliyoruz. Bunun yanısıra Rusya, Kafkasya, Kuzey Afrika, Ortadoğu bizim için daha yakın ve kolay girebildiğimiz pazarlar. İngiltere’de daha önceki mağazacılık deneyimizden de yola çıkarak bir ülkeye girerken bir yada iki mağaza yerine daha çok sayıda mağaza ile girmeyi hedefliyoruz. Örneğin şu anda Çek Cumhuriyeti’nde 5 mağazamız var, Bulgaristan’da yine aynı şekilde. Rusya’da 18 mağazamız var. Kendi markamızla girip, geliştiğimiz pazarlar bunlar.”
İngiltere’ye ilgi sürüyor
Kriz öncesinde İngiltere’de Ramsey’in 20-25 mağazası bulunan bir şirket satın almak üzere görüşmeler yürüttüklerini kaydeden Doğan, şöyle konuştu: “Ancak görüşmeler istediğimiz gibi gitmedi. Şirketi alıp mağazalarını kendi markamıza dönüştürecektik, olmadı. Vazgeçmiş
değiliz, arayışımız sürüyor. Fırsat çıkarsa mutlaka değerlendireceğiz. Bu arada bizi çevre ve komşu ülkelerden davet edenler var, oralara da bakıyoruz.”
2010’u ‘full’ geçirdik
2009 yılında üretimde biraz kısmaya gitmek zorunda kaldıklarını söyleyen Doğan, şunları dile getirdi: “Ama 2010’u full geçirdik. 2011’e geldiğimizde ise kapasitemizin yüzde 30-40 üstünde talep almaya başladık. Kapasite kullanımımız neredeyse yüzde 100. 2010’da yüzde 35 büyüyerek 100 milyon TL ciro elde ettik. Bu yıl ise 150 milyon TL ciro hedefliyoruz. 2010’da bir gömlek fabrikası açtık, bunun ikinci etabını da 2011’de başlatacağız. Mayıs haziran aylarında devreye alırız bu yeni bantı da. Böylekilke toplamda yeni gömlek fabrikamızda 350 kişilik istihdama ulaşacağız.”

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder