27 Ağustos 2010 Cuma

Mensa eleman iş ilanı

Adanalı olduğumdan bu ilanı hemen ayayınlamak istedim. Mensa tam kapasite çalışmanın verdiği güçle 100 yeni eleman alımı yapmaya karar verdi. öncelikle 100 kişi almayı düşünen mensa yıl sonuna kadar 300 kişiye iş kapısı açacak.

Mensa, Mart ayında başladığı deneme üretimini takiben Temmuz ayında fabrikayı tam kapasite çalıştırmak için hazırlıklarını tamamladı. Bu çerçevede ilk etapta 100 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Mensa’da işe alımlar için görüşmelere başlandı.

Mensa İcra Kurulu Başkanı Faik Ulutaş, Mensa’nın yeniden yapılandırma çalışmalarının planladıkları gibi devam ettiğini belirtti. Geçtiğimiz Mart ayında Yönetim Kurulu’nun aldığı kararları birer birer hayata geçirdiklerini söyleyen Ulutaş şöyle devam etti;

“Şirketimizi yeniden bölgenin en güçlü üretim merkezlerinden biri haline getirmek için çizdiğimiz stratejiyi başarıyla uyguluyoruz. Deneme üretiminin ardından fabrikamızın en önemli işletmesi olan Boya Terbiye birimimizi de tam kapasite çalıştırmak için işçi alımlarına başladık. İlk etapta 100 kişi almak için görüşmelere başlıyoruz. 2010 sonuna kadar ise toplamda 300 kişiye istihdam sağlamış olacağız. Son dönemde işsizlik oranı giderek yükselen Adana için yeniden umut olmak istiyoruz.”

Yatırımcılarının beklentilerini ve şirketin yeni yatırımlarını göz önüne alarak mali yapısını güçlendirme çalışmalarına da devam eden Mensa, bu çerçevede geçmiş yılların birikmiş zararlarını finansal tablolardan çıkarmak ve muhtemel gelecek dönem karlarını kanuni mevzuat çerçevesinde dağıtılabilir hale getirmek için sermayesini 81 milyon TL azaltmıştı SPK’nın onayının
ardından mevcut 162 milyon TL ödenmiş sermayesini %50 azaltarak 81 milyon TL’ye indiren Mensa, eşzamanlı olarak %100 bedelli sermaye artırımı ile yeniden 162 milyon TL’ye yükselilmesi işlemlerine devam ediyor.

Son 6 aylık süreçte başta mali kesim kredilerinin yeniden yapılandırılması olmak üzere bir çok somut adım atan Mensa, Mayıs ayında yapılan Genel Kurul’unun onayı ile unvanını da Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar olarak değiştirmişti.

mensa iş başvurusu

Bu ilan iş ilanları sitesinden yayınlanmıştır.

1 yorum:

  1. BEN ADANA DAN SEÇKİN 33 YAŞINDA VE BEKARIM,ECETUR İNŞAAT AŞ. DE SEVE SEVE CEZAYİR DE ÇALIŞABİLİRİM.VASIF DÜZİŞÇİ, DAHA ÖNCEKİ İŞLERİM KISACASI ŞUNLAR...... GREEN CLUP PLATAN HOTEL MUGLA DA SERVİS[COMİ] YEMEKHANE BULAŞIKÇILIK TEMİZLİK. YILDIZ RESTAURANT ADANA DA ÇAYCI BULAŞIKÇI TEMİZLİK GENEL İŞLER. SHAYNAA CLUP ADANA DA GENEL İŞLER OLMAK ÜZERE BAZI SEYYAR İŞLERDE DE ÇALIŞTIM.ŞUAN İŞSİZİM SİZ ECETUR A.Ş ŞİRKETİ İLE DÜZİŞÇİ PERSONEL BÜNYESİNDE ÇALIŞABİLİRİM.SEYAHAT VEDE SİCİLİMDE SORUN YOKTUR. TEKSORUN SİZLERLE NASIL İLEŞİMİE GİRECEGİMDİR. EMAİL ADRESİM seckin_kolukisa@hotmail.com İŞ KONUSUNDA BANA DA YER AÇAR BÜNYENİZDE İŞ SUNARSANIZ SEVİNİRİM,TEŞEKKÜRLER ADANA DAN SEÇKİN

    YanıtlaSil